Acoustic Scandinavia

Akustoinnin asennuspalvelu

A-luokan lopputulokseen päästään vain laadukkaiden akustointituotteiden ja  ensiluokkaisen asennuksen avulla. Kaikki asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia, joilla on vahva tuotetuntemus ja osaaminen.

Asennamme kaikki tuotteemme itse.

ecophon fade Asennukset

Saumattoman ja sileän Ecophon Faden asennuksessa asennetaan suunnitelman mukaisesti ensin Ecophon akustiikkalevyt, jonka jälkeen ruiskutetaan Ecophon Fade akustointilaasti. Pinta viimeisteillään tasoittamalla. Pinta voidaan tasoittaa täysin sileäksi tai toteuttaa erilaisilla pintatekstuureilla. Järjestelmä voidaan asentaa melkeinpä minkä muotoisille pinnoille tahansa lämpimiin sisätiloihin. Kattoon, seiniin, suorille ja kaareville pinnoille, tiukkoihin kulmiin ja holvikaariin.

Visible & Spray tech asennukset

Visible ja Spray Tech akustoruiskutukset toteutetaan suunnitelman mukaisesti ensin suojaamalla tila ja puhdistamalla pinnat irtotavarasta. Ruiskutetaan kertaruiskutuksella haluttuun paksuuteen. Voidaan tehdä paksujakin kerroksia esimerkiksi 40-80 mm. Molemmat tuotteet voidaan asentaa kylmiin tai lämpimiin tiloihin, Spray Tech akustoruiskutus perustuu lasivillaan ja se soveltuu esimerkiksi infrarakentamiseen lämpöeristeeksi.

Ecophon Clipso asennukset

Ecophon Clipso akustointiratkaisussa akustointikangas pingoitetaan huomaamattomaan profiiliin, joka kiinnitetään tilan reuna-alueelle. Asennus on nopeaa, koska työvaiheita on perinteisempää saumatonta akustostointiratkaisua vähemmän.

Ota yhteyttä

Tarjouslaskenta ja suunnittelun tuki:
Matti Kilpeläinen
+358 44 29 48 711
acoustic@acoustic-scandinavia.com

Työmaat:
Reio Randus
+358 45 204 2831
reio@acoustic-scandinavia.com