Usein kysyttyä

Arkkitehdit:

Kyllä saa. Yleisimmät käyttämämme värikartat NCS ja RAL.

Kyllä. Asennamme kaikki tuotteemme itse.

Kyllä, Fade -järjestelmällä on laajasti detaljeja valmiina. Usein kuitenkin suunnittelemme detaljit yhdessä suunnittelijan kanssa.

Kyllä, meillä on laajasti ympäristösertifioituja tuotteita. Ne ovat myös aina M1 luokiteltuja ja turvallisia käyttää.

Pääasiassa Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta.

Olemme tehneet runsaasti arvokohteita vuosien saatossa. Esimerkiksi Kiasma, Olympiastadioni, Hakaniemen kauppahalli. Alavar Aaltomuseo, Helsingin Yliopiston päärakennus, Enso-Gutzeitin talo, Kuopion museo jne. 

Pääurakoitsijat:

Kyllä, asennamme kaikki tuotteemme itse.

Kyllä. Teemme mielellämme yhteistyötä alakattourakoitsijoiden kanssa.

Ei ole. Me valvomme pohjien tekoa ja opastamme niiden tekijää. Takuut ovat normaalisti voimassa riippumatta kuka asentaa pohjat.

Teetimme asiakastyytyväisyyskyselyn ulkopuolisella. 9/10 suositteli meitä yhteistyökumppaniksi työmaalle aikaisempien kokemuksien perusteella.

Olemme hinnaltamme hyvin kilpailukykyisiä. Olemme tehneet akustiikkapinnoituksia 20 vuotta, joten toimintamme on erittäin tehokasta.

Kyllä, pystymme korjaamaan kaikki markkinoilla olevat pinnoitteet ja jäljittelemään olemassa olevaa pintatekstuuria ja väriä.

Akustoruiskutus on hyvin hallittu prosessi ja olemme luoneet oman laatujärjestelmän. Aikoinaan akustiikkapinnoitemarkkinoilla oli runsaasti orgaanisia pinnoitteita, joissa oli riskinä värivirheet. Näistä on päästy eroon ja nykyään epäorgaaniset mineraaleihin perustuvat pinnoitteet kestävät todella hyvin olosuhteita.

Varastossamme Helsingin Metsälässä on suurin osa tuotteista suoraan hyllyssä. Olemme myös hyvin joustava asennuksissa, joten yleensä aina saadaan uusi työ käyntiin päivissä.

Olemme tehneet runsaasti arvokohteita vuosien saatossa. Esimerkiksi Kiasma, Olympiastadioni, Hakaniemen kauppahalli. Alavar Aaltomuseo, Helsingin Yliopiston päärakennus, Enso-Gutzeitin talo, Kuopion museo jne. 

Sisustus- ja alakattourakoitsijat:

Kyllä, erittäin mielellämme. Te voitte hoitaa pohjarakenteet ja me pinnoitustyön.

Meidän lisähinnasto on noin kolme riviä pitkä. Annamme hinnan projektillesi ja hintamme pitää, eikä lisäkuluja tule. Tämä on asiakaslupauksemme.

Kyllä. Suurin osa tuotteistamme löytyy hyllystä Helsingin Metsälästä. Pohjalevyjä saa hankittua suoraan Ecophonilta.

Katsotaan liittymät ja muut detaljit yhdessä. Meiltä löytyy suunnitteluapu asiaan.

Meidän akustorappauksen osalta ei tarvitse pelätä, että urakka jää saamatta. Hintamme ovat kaikille alakattourakoitsijoille samat.

Mittauspöytäkirjojen kuittauksesta 30 päivää

Meiltä saa palvelua suomeksi, englanniksi ja viroksi. 

Meillä on nollatoleranssi raksahuutamiselle. Panostamme hyvään kommunikointiin ja käyttäydymme aina asiallisesti. Autamme mielellämme.

Yksityiset:

Olemme tehneet satunnaisesti vuosien saatossa useita kohteita. Vuonna 2024 tarkoituksena on aloittaa tekemään säännöllisemmin myös yksityisasiakkaille. Clipso -akustoverhoilu on kustannustehokas ja kestävä ratkaisu.

Kyllä. Toisaalta, jos olohuone on stressaavan hälyisä kaiun johdosta, niin ilman vaimennusta se on käyttökelvoton, eikä tunnu kodilta. Vaimennus kannattaa hoitaa jo rakennus / saneerausvaiheessa, jolloin säästetään kustannuksia.

Akustiikkapinnoitteiden asennuksessa on useita työvaiheita ja se vaatii erikoislaitteiston. Clipso -akustoverhoilu on pienissä pinta-aloissa kustannustehokkaampi vaihtoehto. 

Vaimennukseltaan näillä ei ole eroa. Ero tulee ulkonäössä. Usein saumaton pinta on huomaamattomampi, kuin ruudullinen akustiikkalevykatto.

Emme. Ohuet kerrokset akustiikkamateriaalia eivät riitä vaimentamaan tilaa. Annamme työllemme tyytyväisyystakuun.

Yleisenä nyrkkisääntönä voidaan pitää seuraavaa. Noin 80 % lattiapinta-alasta noin 40 mm:n eristeellä riittää hoitamaan vaimennuksen tehokkaasti. Tarkemmin akustiikasta voi lukea hakusanoilla jälkikaiku ja äänen absorptio.

Akustorappaus on aina herkkä pinta. Sen on pysyttävä huokoisena, jotta se vaimentaisi hyvin. Akustoverhoilussa kangas on kestävää ja kestää myös painelun.

Akustorappaus perustuu pohjalevyyn ja pinnoitteeseen sen päällä. Akustoverhoilussa taustalle asennetaan vaimentava materiaali ja päälle pingoitetaan kangas. Akustorappauspinta sileäksi tehtynä ei juurikaan eroa ulkonäöllisesti tavallisesta maalatusta katosta.